Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att andas

Livet håller andan
Existensen håller andan
Mitt universum håller andan
Någonting väntar
Som lugnet före stormen
Fast utan förväntan
Ingen riktig skräck
Bara tyst iakttagande
För att se vad som händer
Jag har ingen aning
Jag väntar också
Iakttar
Jag är inte rädd egentligen
Bara tyst
Det känns som att jag står bredvid
Observerar vad som sker
Jag tror att ett skifte är på väg
Jag bara andas
Därför att allt annat håller andan




Prosa av Bhodi
Läst 624 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-31 11:21



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Stillsam begrundan?
Som Tillvaron i livet
allt sker ej på en gång
Tänker på larven i sin
puppa som skall bli
till en fjäril. ..
:}
2018-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Bhodi
Bhodi