Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag önskar att du skulle

Jag önskar att du skulle

älska mig

Jag önskar att du skulle

längta efter mig

Jag önskar att du skulle

överfallas av ett behov av att kyssa mig


Jag önskar att du inte skulle

ångra dig

Jag önskar att du inte skulle

kunna stå emot

Jag önskar att du inte skulle




Men mest av allt önskar jag att du skulle




Fri vers (Fri form) av Bhodi
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-09-14 20:41



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fin dikt längtan till kärlek
2018-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Bhodi
Bhodi