Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vardaglig jämförelse




Prosa av Bhodi
Läst 395 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-04-25 21:47



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Skitkul jämförelse!!! ??
2018-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Bhodi
Bhodi