Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovärdigt, otillräckligt, ologiskt

Jag har agerat skamligt
Ovärdigt

För dig

Du ger mig små smulor som jag kastar mig över
Otillräckligt

För dig

Jag tänker bara på dig
Ologiskt

För dig

Jag har talat tydligt
Värdigt

För mig

Jag har visat dig att jag finns
Tillräckligt

För mig

Du är en återkommande plåga
Logiskt

För mig




Prosa av Bhodi
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-07 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bhodi
Bhodi