Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svar på osänt meddelande

Bara så du vet

När du är min resa
Behöver jag ingen karta

Eftersom jag ser dig i allt som finns
I allt jag har
Behöver jag ju aldrig veta var

Jag ska

Bara att du är underbar

P.S. Jag litar på dig, jag behöver inga svar




Fri vers av Somatisering
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-10 13:11



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vilken härlig text!
2018-04-10

  Angela Bohlin VIP
Trygghet...fint!
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Somatisering