Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarmorgon

solen skjuter sina första strålar,
sylvassa projektiler

väcker naturen till ännu en dag
småfåglarna sjunger redan av hjärtans lust

i det daggvåta gräset
lägger en morgontidig spindel ut sitt nät

intet ont anande vaknar en fluga
ur sin nattsömn till sin sista dag




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-10 13:43



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Knäppte du flugan?
2018-03-14

  Språk, hjärna!
Jag har börjat gilla spindeln som lägger nät!
2018-03-10

  Den skrivande tysta
Ack ljuva sommar.
2018-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP