Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolt

Att en tår klar och ren
betyder så mycket

Glädje
Sorg
Ilska
Rening
Lättnad
kanske mer därtill

Så när någon ler
Vet du vad de känner




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-10 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt som utstrålar värme
2018-03-11

  morgonstjärna VIP
så fint du skriver

just sista strofen som bommull
i hjärtat!
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ