Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilseffekten

enligt kaosforskningen
antas en fjärils vingslag
kunna påverka vädret långt senare
på andra sidan jordklotet

jag anser att en enda dikt
kan påverka poesin som helhet i hela världen
jag är osäker huruvida jag kommer att lyckas skriva den
men det kommer inte att stoppa mig från att försöka




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-11 20:50



Bookmark and Share


  Den skrivande tysta
Heja!
2018-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP