Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Augustinatten

Augustinattens svarta sammetshand
smeker långsamt,mjukt,ömt

Och längtan

Längtan!

Tårar




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 311 gånger
Publicerad 2018-03-12 07:07



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Otroligt vackert skrivet
2018-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ