Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strumpor

Stickar strumpor
som ska värma
kalla fötter
när vintern vägrar ta slut

Tankar som kommer och går
stickas in
blandas lite hur som helst
liksom färgerna på garnet

Tur att strumpor inte kan tala ... :)




Fri vers av Hedvig Berg
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-12 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Berg
Hedvig Berg