Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röstallergiker

Jag mår inte bra av att höra röster

men jag är inte schizofren

Anledningen till min allergi

är att jag känner motvilja

till att lyssna på SR:s

flitigt återkommande

programledare

som driver egna programbolag,

så att SR:s ledning kan sussa vidare




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-13 16:26



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
För min del är jag helt
förstörd av alla dessa
viktiga damer som inte
kan uttala Ä, Å, Ö utan
att köra ett gutturalt
A bak i svalget. Det är
beklagligt att SR och
SVT inte kan lära dem
att prata.
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP