Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är skriven av mig och medlemmen Språk, hjärna! Vi skrev varannan strof, sen kastade vi om två strofer på slutet så att helheten blev bättre.


Hjälp mot hosta

när jag får hosta
då får det kosta

jag går till Apoteket och shoppar
en flaska Svarta skäggets hostdroppar

kosta vad det kosta vill
spill i en droppe till

Svarta skäggets hostdroppar innehåller kodein
som i kroppen omvandlas till morfin

kodein är alltså knark
funkar mot hostan som en hästspark

nu jag morfin(e)t
behöver inte ens nån absint

så är det heller ingen risk att det går som för van Gogh
jag nöjer mig med att på Svarta skäggets blanda min grogg




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 594 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-14 19:58



Bookmark and Share


  Kale Ripoff
LOL :-D

Jo, Svarta skäggets hostdroppar hör ju hemma i medicinskåpet och inte i barskåpet... ;-)
2021-09-04

  Bhodi
Suverän!! :)))
2018-03-14

  Larz Gustafsson VIP
Se upp...
Tänk på vad som hände med Göring!
2018-03-14

  Språk, hjärna!
Sidubara!
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP