Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En spröd melodi

en spröd melodi
på ett ostämt piano
når fram till själen




Bunden vers (Haiku) av Tomas Karlsson VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-14 22:30



Bookmark and Share


  danne //
Tuffa toner i en jämrande stämma gör verkligen sig hörsam :-)
2018-07-31

  morgonstjärna VIP
:) kommentaren om nerverna fick mig le.
vi ser olika och det själen berika

men visst är det så. den sprödaste tonen är så viktig
2018-03-15

  Språk, hjärna!
Hmm... själen? Skulle vilja påstå att det ostämda pianot talar till nerverna!
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP