Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dricks

Fan vad ja vill Ringa dig nu
Gråta i luren
För du pratar ner mig igen
Lugnar ner mig

Fast vänta
Kommer på mig själv nu
Har ju ingen sån
Aldrig funnits någon sån
Fan vad jag önskar jag hade nån




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-15 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans