Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kverulanter

Det finns människor som i dag

klagar över hur illa ställt det är i Sverige,

men de kan inte specificera vad som är dåligt

Däremot uttrycker de sin längtan

efter att ytterlighetspartier ska komma till makten

och ändra på allt

Dessa personer har inte växt upp

under tiden för andra världskriget

och tiden strax efteråt

De har inte sett hur människor fått det bättre

De är helt enkelt historielösa

och det är tragiskt




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-15 14:34



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Tänkvärd skrivelsefackla:!
Allienation och historik
rotlöshet skapar skenvärldar
Där hat och missförstånd
Kan få grogrund.
2018-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP