Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och du = vi?

Jag

tittar på dig i smyg på bussen
drömmer om hur det skulle vara
om det var vi två

föreställer mig att vi kunde vara ett bra par
vi skulle sitta och dricka vin och prata och skratta
och gå på konserter och konstutställningar

Du

undrar om jag är pervers
”han tittar så konstigt på mig”
”vad tänker han på?”

undrar om jag inte ska stiga av snart
”där sitter han och fantiserar om
att han tar mig i alla möjliga ställningar”

Vi

sitter båda kvar till ändhållplatsen
det är bara vi kvar
vi tittar på varandra

”bor du här?” säger de ordlösa blickarna
jag tar din hand
och så börjar vi vandra




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-15 15:46



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
:D du-versen var bäst!
2018-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP