Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Bosse Hellsten II

Bosse är kul
Bosse är kult

Bosse är kultiverad och kulturell
Bosse är en kulturarbetare
och en kulturpersonlighet

Bosse kulminerade i och med ”Tango för babianer”
tycker jag
ofta är det nånting speciellt med en konstnärs första verk

och hur kan man låta bli att älska
en diktsamling som heter ”Tango för babianer”?

Beat that, Bosse!
Bosse, the beat poet...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-15 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP