Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonett - Själsbrändsfränder



Jag hoppas Du förstår att Du skall dö,
jag hoppas Du förstår, fast skallen skändas
att livets vår blir bäst i Dig likt snö,
att tårars sår är gårdagsspår som ändas.

Att närd att vara värd kan världen vändas
till mannens kärlekshärd som mördarmö
och bränd i brodersbrand en sanning sändas
dit Du förstår, fast blå i blodets sjö.

Jag karvar känslokall en kvinnkulör
hos systern sydd till dyster ensamrött
i färgen född för kärlek blå som dött.

Och biologiskt sågas tågens mör
till halva djur, som sett en bättre hälft
hos mördarmön, ett mord på mannen självt.
















Bunden vers (Sonett) av anathema VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-15 21:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgmodig och mörk, men mycket fin som sonett!
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP