Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under och i.


I mötet

Första gången
vi möts 
i
äkta samtal

i skratt
i allvar
och
i djupa blickar.

Du ser på mig
jag ser på dig
som om vi känt varandra

i

all evighet.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-17 12:37



Bookmark and Share


  Livet1
Mm vackra och sällsynta.
2018-11-07

  WyS VIP
Ett kärt återseende!
2018-06-15

  Maiah VIP
Det är ett häftigt möte
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP