Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mer själslig energi till folket!


Morgonkramen

Ljusblå himmel
strålande sol 
kallt men vackert
omfamnar 
nyvaken värld.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-03-18 07:09



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Underbar, kan känna den där morgonen
2018-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP