Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jordgubben!


Spermatophyta

Visserligen
är du bara en hybrid
inom smultronsläktet

och en skenfrukt
det vill säga;
en uppsvälld blombotten.

Sant är också att du
är en fröväxt
inom den latinska divisionen
spermatophyta

men som jag älskar dig!




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-18 08:48



Bookmark and Share


  Livet1
:))
2018-11-07

  Ninananonia VIP
Fantastiska jordgubbar intressant text
2018-06-07

    Sefarge VIP
Det skall till en skaldegubbe
Av format att lukuliskt hylla
sina delikata likar i växtriket!
Smarrigt tack!
:}

2018-03-18

  Öknens Ros VIP
Åh! Dessa härliga "gubbar"!
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP