Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om tankefrihet

I många länder saknar man demokrati och tankefrihet

Men även i länder där man har demokrati och tankefrihet;

så finns det något som lägger krokben för människors tankar och handlingar

Detta något är narcissism

Det är synd om människor som råkar ut för en narcissist

I arbetsplatser, äktenskap, politik och samfund finns detta ogräs

i den mänskliga samlevnaden

Inte ens en psykolog kan omvända en narcissist

Om man blivit utsatt av en narcissist så är rådet att genast avsluta förbindelsen

Det finns en viss risk att narcissisten hämnas på något sätt, men det kan vara värre att upprätthålla förbindelsen




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-18 10:16



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Helt rätt!
Håller med Sefarge
här nedan. Hur ska
vi stoppa denna "farsot"
Det är inte så lätt att
bryta upp ifrån en sådan
människa. De kan förfölja
sitt offer ett helt liv.

2018-03-20

    Sefarge VIP

Denna "farsot" sprider sig
genom arvet? I generationer
Frågan är hur den kan stoppas?

2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP