Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att döda någon

kanske dör man flera gånger
kanske dog jag första gången du rörde vid mig

kanske har jag inte vetat hur man lever sedan dess





Fri vers (Fri form) av julia.s
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-18 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

julia.s
julia.s