Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomhet på ett fullt dansgolv

på ett dansgolv jag har längtat efter,
med musik som borde få mig att skriksjunga,
dansa mig svettig
alkohol som borde få mig att glömma,
ge mig ett rus

känner ingenting annat än tomhet

låser in mig på toaletten,
tittar mig i spegeln och säger åt min spegelbild att skärpa sig
ta dig igenom det här
den här kvällen
den är din
du har väntat och längtat så länge nu

en jävla tagg i hjärtat,
när min väns pojkvän dyker upp
kysser henne på kinden, på pannan, ler stolt
för allt vi har åstadkommit den här veckan
hur vi drog ihop en hel festival på två månader

jag står stilla,
väntandes
med ilska och sorg i en intensiv kompott i bröstkorgen
går ut och röker trots att jag slutade för längesen


hon skulle varit här




Fri vers (Fri form) av julia.s
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-18 20:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skriven dikt. Vardagsrealism i poetisk framställning.
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

julia.s
julia.s