Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mitt hjärta

I mitt hjärta så är kärleken äkta
Den ligger där och klämmer
Vill ej se alternativen
Så lever jag och så är det.

Kanske ser jag bara det svarta
Men vet, att på riktigt kommer det aldrig att bli.
Ska aldrig glömma dig




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 174 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-19 17:23



Bookmark and Share


  ULJO
En av dina bästa. Djup och äkta
2018-03-20

  morgonstjärna VIP
så vackert du skriver
djup känsla i denna fina dikt
helt ur ditt hjärta
med en droppe sorg
därför känns den äkta
du skriver bättre än någonsin!

tack jag fått läsa






2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson