Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livsfarligt att leva blott för stunden





du förblindar dig
blir ett tacksamt offer
för upprepningstvånget

om och om och om igen

som jag




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-19 18:58



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Härlig klurig betraktande
spegelvändning i texten
Tack för den!
:}
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP