Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar din hjärna

Jag vet, känner det
Det kan aldrig bli vi
Älskar din hjärna
Blir aldrig fri från dem

Nornorna har andra planer
Och jag anpassar mig




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-20 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson