Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där jag finner ro

När det kommer till kärlek har jag varit en turist
Man kan ju fråga sig :”är det inte trist”
Och svaret, det är alltid javisst!

Har sett ett land, sen flyttat till ett annat
Alla väldigt fina men aldrig att jag stannat

Bara packat med lite, skippat mitt hjärta
Gjort detta för att spara mig från smärta

Men när jag träffade dig, såg jag en säker hamn
Jag togs emot av en öppen och vänlig famn

Ja, för med dej hitta jag ett ställe att bo
Och det var stunden jag äntligen fann ro




Bunden vers (Rim) av Franz Ferdinand
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-21 15:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbart när kärleken hittar hem!
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Franz Ferdinand