Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Du har slitit ett helt liv
Du är sjuk och trött
Dina ben bär dig inte
Du är hemma nu

Varje gång jag ser dig kan bli den sista
Varje gång jag går kramar jag dig
Varje morgon då jag kommer till dig.
Så är jag så glad när du svarar

Allt kan gå mycket fort
Men kan också ta mycket tid




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-21 16:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
alltid sorg den sista tiden
känner igen!
2018-03-22

  Maj-Lis VIP
Vackert om kärlek till sin mammma
2018-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, ömsint och kärleksfullt!
2018-03-21

    Alice.skriver
Så vemodigt och kärleksfullt på samma gång.
2018-03-21

  Tina79
Såå fint och Lite sorgligt??
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson