Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det sista...

 

 

 

Det röda är äkta, slingrar sig likt en orm från huvud till tå. 

Klabbigt, men djävulen ler och slickar i sig det fula.

 

"Du vänder dig om och ser mig sjunka"

 

Djävulen är slug, han vet att allt ska dö någon gång. 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-21 16:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men vi förtränger det och försöker fly in i sprit, droger, filmer m m.
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP