Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan hjärtan vara för stora?

 

 

 

...och min vän sa,

 

"Genni, du kan inte älska hela världen!"

 

Jag tittade på min vän och sa just ingenting. Väl hemma så grät jag och undrade varför inte?




Övriga genrer av genni VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-03-21 18:47



Bookmark and Share


  Spik
Min tanke är ringar på vattnet, verka här och nu, när man kan. Ingen kan göra allt men alla kan göra något för en medmänniska.


2018-04-01

  Peter G VIP
Spontant vill jag skriva att svaret på din rubrik är nej, hjärtan kan inte vara för stora!
för det behövs en jäkla massa kärlek mellan oss alla om världen ska kunna fortsätta att fungera!

Jag tror att man kan älska hela världen men då måste man lära sig att sätta gränser, lära sig att förstå när man blir utnyttjad eller rent av manipulerad; för den som älskar hela världen blir samtidigt väldigt utsatt då en sådan person alltid riskerar att bli utnyttjad p.g.a. sin godhet.
Så fortsätt älska hela världen, men glöm inte att sätta gränser.
Kärlek gör världen så mycket vackrare och den vackraste gåvan man kan ge är att hjälpa den som behöver hjälp,kanske några uppmuntrande ord och stöd i svåra stunder!

En mycket tänkvärd text du skrivit!

2018-03-29

    ej medlem längre
vissa egenkära typer som vill manipulera och sabotera ska man bara inte älska tycker jag.
2018-03-25

  aol
Kram jovisst kan du Genni , jag försöker,
2018-03-21

  aol
Kram jo i sin fantasi går det,
2018-03-21

    Ordkonstnär
Underbart skriven. Några få meningar men med stort innehåll i texten.
2018-03-21
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP