Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske dumheter?

vi ska
vara döda länge

vem är
skogens fånge

de har
vaknat snart

varför är
poesi njutbart

ni kunde
läsa mera

hur kan
man lura flera

han menar
att han vet

vilken
ofantlig dumhet




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-21 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP