Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hora part 2

Ibland undrar jag om de skulle gjort skillnad
Om jag aldrig skulle gjort det
Om jag inte skulle vart så inpulsiv
Skulle du vart min då
Ibland klandrar jag mig själv
Men jag vet oftast att det är ditt fel
Men i bland tvivlar jag på mig själv
Ibland blir jag svag
Och då kryper det fram
Att allt var mitt fel
Jag gråter oftast då
Jag gråter
Jag klandrar mig själv
Men de va inte mitt fel
Utan ditt




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 276 gånger
Publicerad 2018-03-22 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus