Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OVÄNTAT

Ibland kan man hitta
något oväntat
om man bakom knuten
tittar

men just nu
är det bara
mängder av snö
som man hittar

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-22 20:58



Bookmark and Share


  aol
Men man vet blommorna sin längtan under dessa vita gärden,
2018-03-25

  ULJO
Hav tröst snart finner du vitsipporna bakom knuten.
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP