Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom tanken

Följ takten på den dova trumman
Följ takten så noga du kan

Himlen lyses upp av blixtrar
Blixtrar som gör ditt sinne svart

Vart tar jag vägen när det slutat trumma
Somnar och då tanken in

Eller lever den upp som av fest och gamman.
Och möjligheterna stå upp igen




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-23 14:18



Bookmark and Share


  Fulbergarn
kanske shamantrumman som spelar, ibland hör jag renar som springer
2018-03-23

  ULJO
Vägen till en ny dimmension, när trumman slutar. Vi vet inte och tur är väl det.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson