Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsdans

Lukten av bränt svavel
Letar sig upp i min näsa
Vad dväljs i lukten
Kan jag blott gissa

För allt är svart och på mig gnager
En dödsdans som få kan se
Hör jag hemma här?
Jag bara frågar




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-23 14:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
alla har vi våra stunder av frågor om varandets bördor och tillkortakommanden. men även du ljusa.
2018-03-25

  Maj-Lis VIP
Vem vet vart vi hör hemma
2018-03-24

  ULJO
Mörka tankar i dödsdansens spår. Nej vi hör inte hemma där.
2018-03-23

  AKT VIP
Mörkt och djupt. Svaret på frågan kan bara du själv besvara.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson