Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstinens

Tanken är bestämd
Ändå drar det i mig
Vill få mig med

Jag vet nog och ger inte med mig
Den bitterljuva smaken är bedräglig
Får det att klia inne i kroppen

Klia av längtan att ge efter
Men jag står fast




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-23 16:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
gäller vara ståndaktig mot suget efter
drogen.
fint
2018-03-25

  Fulbergarn
bra det värsta kanske är över dig nu, hoppas det så det kan bli bättre
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson