Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasi och verklighet

Jag är blott en schizofren tänkare
Jag blandar ihop verklighet och fantasi
Mina inre röster tröstar mig, oftast
Med ord bygger jag min egen väg

Att få göra, att skapa
Känslan att ha gjort det själv
Det gäller inte bara det jag skriver
Vill ha plats, vill ha rum




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-23 16:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
men du bygger ord utav dina tankar och slutsatser din sanning är din och enbart din
till förnöjelse och kunskap för andra

väl formulerat
2018-03-25

    Ordkonstnär
Jag får ursäkta min tidigare stingsliga kommentar. Jag menade absolut inte något illa mot skribenten utan har överläst mig under dygnet och har haft en för dålig ton pga egna känslor, jag ber hemskt mycket om ursäkt.

Jag har full respekt för människor som kämpar med schizofreni och surade något över att det används som angrepp mot människor. Folk kastar diagnoser, jag kastar också. Vi borde skärpa oss, särskilt när det utgör delar i människors liv som behöver utrymmet att fritt skapa med det utan att hamna i skymundan pga mig som andra.

Texten var fint gestalterad med en ödmjuk önskan om sådana saker som berör.
2018-03-23

    Ordkonstnär
Eftersom jag anklagats här på forumet för att vara schizofren, motsätter jag mig det. Jag hallucinerar aldrig och har aldrig gjort förutom vid alkoholförgiftning. Allt jag beskriver är verklighet även om läsaren använder sin egen fantasi för att sätta sig in i (försöka) det jag säger.

Just saying eftersom jag fått sådana påhopp. Jag har inte några röster förutom den som skapas när jag öppnar munnen. :)

Jag tar plats, jag tar rum och nu som i kommentarsfältet till din text som väcker personliga reflektioner.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson