Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vallmo, blåklocka syren och tusenskönan

Du är en vallmo
Du är fin
Men efter några minuter
visnar du och dör
Och då vill ingen ha dig
Så då måste du hitta nån ny
Som kan älska dig
För du lever på folk
Du spelar på folks bekostnad
Du spelar på folk förtroende
Vet du vad dra pt helvete





Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 245 gånger
Publicerad 2018-03-23 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus