Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nivå

Vi sa mycket
Men inget av de höll du
Vi sa mycket så mycket
Så mycket
Men du har noll förståelse
Så mycket
Men inget höll du
Så mycket
Din nivå är nådd
De finns inget mer
Så mycket
Men inget du höll




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-23 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus