Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beroende

Min hjärna är skarp
Jag är bestämd
Ändå dar min kropp i mig
Vill få mig med
vill ha mig där

Jag vet nog vad den vill känna
Men jag ger mig inte
Den extra kicken är bedräglig
Får det att klia i min kropp
De nästan skönt
Att känna något

Min kropp skriker
Min kropp pirrar
Mina händer kliar
Mina händer svettas
av längtan
efter begäret

De är varmt
Allt jag ser är svart
Men jag står fast
Jag skall inte falla igen




Fri vers (Prosapoesi) av Bebyjesus
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-23 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bebyjesus
Bebyjesus