Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod, älskling


Tålamod älskling,
du kommer göra en annan flicka
väldigt förvirrad en vacker dag.




Fri vers av Vilsna
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-23 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsna
Vilsna