Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden mellan ögonblicken


Vi är
stunden mellan ögonblicken
tomheten efter kicken

Vi är
latenta konflikter

Älskling,
jag är bara vacker när du dricker




Fri vers av Vilsna
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-23 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsna
Vilsna