Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lätt att vara efterklok


och man inser såhär i efterhand
att all den där tiden tillsammans
bara är en serie nu efter varandra
som vi prioriterade bort




Fri vers (Fri form) av Vilsna
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-23 22:01



Bookmark and Share


  Stay Golden
''What is love''
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Vilsna
Vilsna