Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans, är vi nästan en stabil person


Du lägger en hand på mitt lår
jag lägger mitt förnuft åt sidan för en stund
du är alldeles för vacker
jag är åt helvete för ung

du är sorglös
jag är vemod
tillsammans,
är vi nästan en stabil person

***



och på vägen hem
faller jag flera gånger

för dina osanningar
som smekningar


***

Innanför tröskeln
stryker du en slinga självhat från kinden
och jag letar efter en väg ut
men det finns ingen

***


besvarar kyssen
och inser redan där

"det finns inte en chans
att jag tar mig hel ur det här"




Fri vers av Vilsna
Läst 279 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2018-03-23 22:08



Bookmark and Share


  Linda Olsson örn
Älskar ditt sätt att skriva! Det fastnar i mig som en smocka i själ och mage.
2021-11-17

    ej medlem längre
vågat Ärlig, kärleksmod +
2018-03-24

  Hon kallar sig poet VIP
Känslosam - gillar hur öppen den är och rakt på
2018-03-23

  Nutiden
Bra uppbyggnad, bra rått språk. Det enda jag egentligen ogillar (om jag nu ska säga något) är titeln, antagligen på grund av alla filmer där titeln "namedroppas" mitt i.
2018-03-23

    ej medlem längre
Väldigt välskriven. Du borde göra något mer med den än bara lämna den här!
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Vilsna
Vilsna