Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- dödar långsamt


Tidsfördriv som nikotin



Jag tror, mitt hjärta
att vi går sönder lite varje gång
vi prioriterar

Facebook framför samtal
och Netflix framför samlag




Fri vers (Fri form) av Vilsna
Läst 227 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-24 12:00



Bookmark and Share


  Fulbergarn
absolut
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Vilsna
Vilsna