Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon

Hon jobbar och jobbar och är alltid trött
Men säg inte åt henne att varva ner för då blir hon stött
För det finns konst i allt hon gör
Och sitter hon stilla kanske hon dör
Men ibland finns också stunder när allting känns lätt
När hjärtat fylls av fågelsång och allt faller rätt
Då får livet en gyllene kant
Och det behövs  för en utbränd tant




Bunden vers av Bellissima
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-24 17:54



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra rimmad sorg.
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima