Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bränna broar

det kommer dagar i livet
när man måste bränna en bro

och när en sån dag har kommit
så undrar man inte om det är en sån dag

man vet –
och så tänder man bara på och går




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-26 10:38



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Bra där!
2018-03-26

  AKT VIP
Sant! -Och ibland saknar man bara delar av brobygget. Den resterande konstruktionen känner man en viss tillfredsställelse då man på avstånd kan betrakta lågornas spel.
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP