Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskningar + realtid

Då har jag mycket som ska rymmas.
Blir de så vi skapat, eller blir det något helt annat
Vi är vad vi tanke?
Önskningar + realitet = framtid

Ett aktivt skapande
Att se dimman lätta
Att komma ur mina tankar som stör mig
Att förbise mina röster som stör mig

Min plan för framtiden
Blir den vad jag gör den till
En fin liten tvåa där jag kan ha mina instrument
Min dator och min hund och att skriva

Då kan min tanke bli fri
Då kan jag leva i nuet, se bakåt och sikta framåt
Nu är det skriva, sköta mamma, se på tv
Kanske blir det så för lång tid




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-26 15:02



Bookmark and Share


  Fulbergarn
känner nått liknande, men är mer inne på lugn och ro
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson