Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modelltåg

Att förstå de nya tiderna
När inte ström till rälen är allenarående
När man kan styra varje tåg för sig själv
Det är över min fattningsförmåga

Att styra hela banan med en fjärrkontroll
När man kan släcka och tända ljus
Det är över min fattningsförmåga
Men att lägga spårplan och bygga landskap

Det förstår jag mig på och kan utveckla




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-26 15:10



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja, härligt tänk :)
2018-03-26

  ULJO
Härligt
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson